Díjazzák erőfeszítéseit!

Ismerje meg pályázati lehetőségeit a különböző szakmai elismerésekről, mutassa meg mit tesz az Ön cége a jobb munkahelyekért!

 

Az aktuális munkaerő-piaci helyzetben a vállalkozásoknak nincs könnyű dolga. Hiány van a szakemberekből, folytonos intézkedéseket kell tenniük az elkötelezett munkavállalókért és megtartásukért, a sikeres toborzásért vagy éppen a nagyobb munkahatékonyságért. Ezért is ma már nagyon fontos, hogy az álláskeresők miként látják a munkaadókat, milyen értékeket képvisel egy vállalat. A különböző szakmai elismerések elnyerésével a vállalatok jelentősen hozzájárulhatnak munkáltatói márkájuk építéséhez, a cégről kialakított pozitív véleményhez és így egy stabil állomány kialakításához és megtartásához. Többek közt ezért is ajánljuk szíves figyelmükbe az alábbi szakmai díjakat:

 

Employer Branding Award 2017

Harmadik alkalommal hirdeti meg a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) az Employer Branding Awardot. A pályázat célja a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatok jutalmazása, bemutatása és megismertetése a szakmai közönséggel. Ezen kiváló gyakorlatok gazdagítják a HR-kommunikáció speciális területét, ami végső soron hozzájárul az Employer Branding (EB) szakterület hazai fejlődéséhez.

Nevezési határidő: 2018. január 31.

http://www.employerbrandingaward.hu/

 

Megbízható Munkaadó

A „Megbízható Munkaadó“ címmel a jövőben olyan vállalatokat tüntet ki a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről.

Pályázni 2017. december 15-től lehet 

https://www.ahkungarn.hu/hu/kampagnen/palyazat-a-megbizhato-munkaado-cimert/