Díjazzuk erőfeszítéseit!
Ismerje meg pályázati lehetőségeit a különböző szakmai elismerésekről, mutassa meg mit tesz az Ön cége a jobb munkahelyekért!

 

Az aktuális munkaerő-piaci helyzetben a vállalkozásoknak nincs könnyű dolga. Hiány van a szakemberekből, folytonos intézkedéseket kell tenniük az elkötelezett munkavállalókért és megtartásukért, a sikeres toborzásért vagy éppen a nagyobb munkahatékonyságért. Ezért is ma már nagyon fontos, hogy az álláskeresők miként látják a munkaadókat, milyen értékeket képvisel egy vállalat. A különböző szakmai elismerések elnyerésével a vállalatok jelentősen hozzájárulhatnak munkáltatói márkájuk építéséhez, a cégről kialakított pozitív véleményhez és így egy stabil állomány kialakításához és megtartásához. Többek közt ezért is ajánljuk szíves figyelmükbe az alábbi szakmai díjakat:

Megbízható Munkaadó

A „Megbízható Munkaadó“ címmel a jövőben olyan vállalatokat tüntet ki a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről.

https://www.ahkungarn.hu/hu/kampagnen/palyazat-a-megbizhato-munkaado-cimert/

 

Országos Marketinggyémánt Díj

Keresik és díjazzák azokat a mikro-, kis és középvállalkozásokat, start up-okat, nonprofit szervezetek, egyesületek, valamint az általuk megbízott ügynökségeket, tanácsadókat, szolgáltató cégeket, akik KKV területen az adott kategóriák valamelyikében sikeres marketingprojekteket, kampányokat, szakmailag profi marketingmegoldásokat valósítottak, valósítanak meg!

http://marketinggyemantdij.hu/

 

K&H családi vállalatok kíválósági díj
 

A K&H a magyarországi családi tulajdonban lévő vállalkozásokat díjazza három kategóriában (I. Sikeres hosszú távú stratégia, II. Családi értékek a vállalatvezetésben, a generációváltás sikeres kezelése, III. Elkötelezettség a társadalom iránt, felelősségvállalás a szűkebb vagy tágabb közösségért, a társadalomért) azzal a céllal, hogy támogassa és elismerje azok hozzájárulását a magyar gazdasághoz és elkötelezettségét a társadalom iránt.

https://www.kh.hu/kivalosagi-dij
 

Az Év Széchenyi Vállalkozása

A díj odaítélésénél a vállalkozások teljesítményeinek három területét - a termelékenységet, a társadalmi felelősségvállalást és az újítási készséget – vizsgálják. Az Év Széchenyi Vállalkozása Fődíjat azok kaphatják, akik a három területen összességében a legjobb teljesítményt nyújtotta.

http://www.szechenyicsalad.hu/2-tartalom/132-palyazati-felhivas-az-ev-szechenyi-vallalkozasa-dijelnyereseert

 

3 Jó Cselekedet díj

„Az az igazi boldogság, amikor másokat boldoggá teszünk.” A 3 Jó Cselekedet versennyel arra ösztönzik a cégeket, intézményeket és mindenkit, hogy minden évben hajtsanak végre három olyan jó cselekedetet, amellyel pozitív hatással vannak környezetükre és másokat is inspirálnak.

http://www.3jocselekedet.hu/?utm_source=FB&utm_campaign=3jcs_fb

 

Szerethető Munkahely Díj

A Szerethető Munkahely Díjat a DreamJo.bs csapata hozta létre, azzal a misszióval, hogy bemutassuk azokat az itthoni kis- és középvállalkozásokat, akik remek példával járnak elöl abban, hogyan lehet a kollégáik számára olyan környezetet teremteni, amiben öröm dolgozni.

https://szerethetomunkahelyek.hu/dij-reszletek