Értesüljön továbbra is a Paktumportál híreiről a Facebookon keresztül!

Ha a Facebookon követi a Paktumportál híreit és cikkeit, akkor nem árt felkészülni arra, hogy a közösségi oldal hamarosan változtatásokat léptet életbe a hírfolyamba beérkező információk terén.

 

Facebook-oldalunkon a hírek mellett folyamatosan osztjuk meg a zalaegerszegi illetve környékbeli cégek állásajánlatait és a megyében induló képzésekről szóló információkat. Ez álláskeresőként hatalmas segítséget jelenthet, ám mivel a közösségi oldal folyamatosan változtatja azon algoritmusát, mely az idővonalunkon megjelenő hírekért felelős, és a legutóbbi változtatások után az oldalak bejegyzései nem kapnak akkora hangsúlyt, esetlegesen lemaradhatunk az általuk közzétett információról. Azonban a Facebook fejlesztői hagytak arra lehetőséget, hogy egyes oldalak bejegyzései mindenképpen eljussanak hozzánk, ráadásul ez nekünk csupán egyetlen kattintásba kerül az adott oldalon!

 

Ezért ha állást vagy képzést keres Zalaegerszegen vagy környékén, és nem akar elszalasztani egyetlen lehetőséget sem, illetve érdeklik a munkaerőpiaci hírek, azt javasoljuk, végezze el a következő beállítást: hírfolyamában jelenítse meg elsőként a Paktum Iroda híreit! Ehhez csupán két lépést kell tennie:

  1. Navigáljon Facebook-oldalunkra (és ha még nem tette meg, yes kedvelje):
    fb.me/zalaegerszegifoglalkoztatasipaktum
  2. A "Követed" feliratú gomb fölé húzva az egeret, a megjelenő menüben válassza az "A hírfolyamodban" nevű blokk "Megjelenítés elsőként" opcióját, ahogy az alábbi mozgóképen is látszik: