YearCompass - évrendező füzet a tudatosabb életvitelért

Az évrendezés egy jó szokás. Segítségével tudatosíthatjuk magunkban a sikereinket, bánatainkat, és rácsodálkozhatunk, mennyi minden történt egy év alatt. A múltból tanulva megtervezhetjük a jövőnket, hogy ne essünk időről időre ugyanazokba a csapdákba és a kezünkben tudhassuk saját életünk irányítását.

„Közhely, de igaz, hogy a múlt lezárása elengedhetetlen ahhoz, hogy továbblépjünk. Amíg ezt nem teszed meg, cipeled tovább magadban évről évre a múltbeli eseményeket, és az ehhez kapcsolódó érzelmeket is. A következő év megtervezése azért is hasznos, mert előre átgondoljuk A Nagy Döntéseket, melyek sok energiát igényelnek. Ha előre látom, hogy milyen céljaim vannak a következő évben: milyen területen, mit szeretnék elérni, változtatni, és ráadásul ezt még le is írom, akár hónaphoz rendelem, akkor magamnak spórolok meg előre energiát. Év közben pedig a tervezésemet nyomon követve már „csak” csinálnom kell a dolgom, a közbejövő dolgokra fordítom az energiámat, és döntök, ha kell.”

A hétköznapok rutinjában könnyű szem elől téveszteni, hogy merre tartunk, és mit szeretnénk elérni. Arról nem is beszélve, hogy bár mindannyian álmodozunk, kevesen tervezünk – legalábbis eredményesen. Ebben segít az ingyenesen letölthető füzet, amely segít lezárni az elmúlt évet, és megtervezni a következőt.

A YearCompass egyszerűen működik: irányított kérdéseken és gyakorlatokon keresztül bejárja az elmúlt évet, majd segít abban, hogy az álmokat konkrét célokká formáljuk.

Hogyan működik?

1. Szabadíts fel pár nyugodt órát.

2. Készíts magadnak egy forró italt.

3. Kövesd a 20 oldalnyi kérdést és gyakorlatot, amelyek segítenek lépésről lépésre lezárni az éved, és megtervezni a következőt.

4. Dicsérd meg magad – tettél egy nagy lépést egy olyan élet felé, amilyet szeretnél.

A füzet letölthető: https://yearcompass.com/

Sokszor már azzal, hogy csak átgondolunk és leírunk valamit, az útjára indul a megvalósulás felé. Sikeres megvalósításokat, eredményes 2019-et!