Hírek, érdekességek

Díjazzák erőfeszítéseit!
2018-10-02

Ismerje meg pályázati lehetőségeit a különböző szakmai elismerésekről, mutassa meg mit tesz az Ön cége a jobb munkahelyekért!


Részletek
Felelős zalaegerszegi foglalkoztatók - Flextronics International Kft.
2018-09-24
Felelős foglalkoztatókat bemutató sorozatunkban most ismerjék meg a Flextronics International Kft. jó gyakorlatait!
Részletek
A nők oldhatják meg Magyarország legnagyobb problémáját
2018-09-11
Amióta tombol a munkaerőhiány, egyre többet hallunk arról, hogy a kisgyermekes nők fontos tartalékot jelentenek. De akkor miért van az, hogy még mindig jóval több anya marad távol a munkaerőpiactól, mint más európai országokban?
Részletek
Megújul a munkásszálló
2018-06-26
Belső átalakítási munkák folynak a Göcseji út és Platán sor sarkán álló, egykori építőipari munkásszállóban. Az épület funkciója a 600 milliós beruházás befejezése, ez év vége után is munkásszálló lesz.
Részletek
Átadták Zala Megye Gazdaságáért díjakat
2018-06-04

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Zalai Hírlap közös rendezvényén köszöntötték és megjutalmazták a Szakma Sztár Fesztiválon helyezést elért zalai fiatalokat és oktatóikat, a Gartner Intertrans Hungária Kft., a ZNET Telekom Zrt. és a Komáromy Pékség Kft. képviselői pedig átvehették a Zala Megye Gazdaságáért Kamarai Díjat.

 

Forrás: ZAOL


Részletek
Ön is törődik munkavállalói biztonságával? Csatlakozzon a partnerséghez!
2018-05-09
A munkáltatók és a munkavédelmi és munkaügyi hatóság között 10 éve létrejött a „Partnerség a foglalkoztatás biztonságáért” elnevezésű együttműködési (partnerségi) program, melynek célja a munkavállalók garanciális jogainak, valamint a tisztességes vállalkozások elismerésének biztosítása, a foglalkoztatás biztonságának és jogszerűségének növelése, a munkakörülmények javítása és a jogszerű foglalkoztatás biztosítása.
Részletek
Folyamatos fejlesztések Zalaegerszegen
2018-04-11

Az elmúlt hónapokban négy cég is fejlesztést jelentett be Zalaegerszegen, ennek részleteiről számolt be Balaicz Zoltán polgármester.


Részletek
Magyarországon is elérhető a Facebook álláshirdető funkciója
2018-03-13

A Facebook új funkciójával a vállalkozások és márkák oldalainak adminisztrátorai ingyenes álláshirdetéseket tudnak közzétenni. Az álláslehetőségeket ismertető bejegyzésekre a hagyományos posztokhoz hasonlóan kiemelést is lehet vásárolni, hogy még több potenciális jelentkezőt lehessen elérni velük. A közösségi oldal Állások aloldala a facebook.com/jobs címen érhető el asztali számítógépen és mobilon egyaránt.


Részletek
Milliárdos fejlesztési tervek Zalaegerszegen
2018-02-19

A városvezetés tavaly vezette be hagyományteremtő szándékkal azt a programot, amelynek során évente meghívja és köszönti a megyeszékhely legtöbb adót fizető vállalkozásainak vezetőit. E gesztus jelentőségű eseményre 2018. február 15-én másodszor került sor a város dísztermében.


Részletek
A megtartás lesz a HR 2018-as kulcsfeladata
2018-01-16

A HR Portal oldalán szavazó olvasók már 2017-ben is a munkaerő megtartását tartották a HR kulcsfeladatának. Ez 2018-as évnyitó szavazásukon sem változott, de a szavazatok száma nőtt, és az arányok illetve a hangsúlyok eltolódtak.


Részletek