A németországi székhelyű Edelmann cégcsoport, Európában, Ázsiában és az amerikai kontinensen működő és növekvő leányvállalataival a magas minőséget képviselő csomagolóanyagok gyártása, illetve speciális csomagolási megoldások készítése terén világszínvonalat képvisel.

Fő felvevőpiaca az egészség -és szépségipar, valamint az élelmiszeripar, de egyéb területekre is állít elő csomagoló eszközöket. Az Edelmann – vevőivel szoros együttműködésben - mind az előkészítési, mind a gyártási folyamatai során innovatív megoldásokkal szolgál, melyekben elsődleges szempont a vevői igények kielégítése, nagy figyelmet fordítva a termék minőségére, de megoldásai az egész ellátási láncot végig kísérik.

Az Edelmann zalaegerszegi székhelyű leányvállalata, az Edelmann Hungary Packaging Zrt. 2016.07.01-jén avatta fel új üzemét és a cégcsoport politikájával azonosulva nagy figyelmet fordít a megfelelő szakember gárda folyamatos biztosítására, melyben a munkaerő kiválasztásának és a szakmai utánpótlás nevelésének nagy szerepe van. Ehhez a társaság számos módon hozzájárul, például szakmai gyakorlatos hallgatók fogadásával, illetve különböző képzések megszervezésével.  A hosszú múltra és komoly hagyományokra visszatekintő, a nemzetközi és a hazai viszonylatban is piacvezető és meghatározó cég számára a dinamikus fejlődés jelenti a jövőt. A siker kulcsa a technológiai fejlődésen túl a megfelelően képzett munkavállalókban rejlik.

Az Edelmann Hungary Packaging Zrt. nyitott az elhivatott, dolgozni és tanulni akaró, szorgalmas munkavállalók szakmai fejlődésének támogatására és a hosszú távú szakmai életpálya megvalósítására.

Amit munkavállalóinknak kínálunk:

  • stabil, hosszú távú munkalehetőség
  • alapbér, teljesítménybér és béren kívüli juttatások
  • ingyenes munkába járási lehetőség Zalaegerszeg területén belül
  • modern munkakörnyezet
  • fiatalos, lendületes, segítőkész csapat
  • tanulási, fejlődési lehetőség

A társaság olyan elvek szerint működik, amelyek a törvények iránti tiszteleten, környezeti elvárásokon, emberi jogokon, a munkaügyi követelmények betartásán, társadalmi felelősségvállaláson, vevőkövetelményeken és nemzetközi elvárásokon alapulnak. Az üzleti etikai alapelveken túl nagy figyelmet fordítunk munkavállalóink egészségére, életminőségére, jó közérzetére, képzésére, fejlődésére, melyhez különböző támogatásokat nyújtunk, hiszen ők jelentik a Társaság fő mozgatórugóját.

A társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségünket, értékeink közvetítését az egészségügy, a kultúra és a sport támogatásával valósítjuk meg; a Magyar Vöröskereszttel együttműködve rendszeresen szervezünk véradásokat, továbbá jótékonysági rendezvényeken veszünk részt.

További információk találhatók a www.edelmann.de és a https://www.facebook.com/edelmannhungary/ internetes oldalakon. Ez utóbbin tekinthetik meg a látogatók az aktuális nyitott álláshelyeket is.

 

Edelmann Hungary Packaging Zrt.

8900 Zalaegerszeg, Fuvar utca 21.

+36 92 549 200

human@edelmann.hu