Paktum partnerek

További paktumszervezeti tagok
2017-07-17
Zalaegerszegi Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktumának aláírói a TOP projektet megvalósító konzorciumi tagok - Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Zala Megyei Kormányhivatal, a Kontakt Nonprofit Kft - kiegészülve a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával és a Zala Megyei Önkormányzattal. A paktum szervezetnek szintén tagjai mindazon helyi partnerek, akik szándéknyilatkozatban fejezték ki csatlakozási szándékukat, eddig összesen 47 szervezet. (munkaadói érdekképviseletek, vállalkozások, oktatási intézmények, felnőttképzők, civil szervezetek, humán szolgáltató intézmények)
Részletek
Diamant Gépszervíz Kft.
2017-05-05
A cég azzal a céllal alakult, hogy minőségi gépekkel,szerszámokkal és berendezésekkel lássa el a régióban működő vállalkozásokat, iparosokat és szakembereket.
Részletek
Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület
2017-05-05
Az Egyesület célja a civil szervezetek szakmai támogatása, a nonprofit szektor hatékonyabb együttműködésének elősegítése, ifjúsági közösségek támogatása, hagyományőrzés és hagyományőrző szervezetek programjaiban való részvétel. Ennek érdekében aktív kapcsolatot alakítunk ki és ápolunk civil szervezetek széles körével, a települési önkormányzatokkal és a megyei önkormányzattal.
Részletek