Falvakolás mesterfokon! A zalaegerszegi Hédl Ádám a világ legjobb kőművesei között!

A szakképzésben is vannak lehetőségek az elismertségre. Zalaegerszegi siker a WorldSkills 2017 nemzetközi versenyen Abu Dhabiban!

 
Hazánkból összesen 19 szakmában 20 versenyző indult a versenyre a világ legjobbja címért.  A magyar versenyzők festő, szakács, pincér, ápoló és gondozó, informatikai rendszerüzemeltető, cukrász, virágkötő, épületasztalos, bútorasztalos, ács, fodrász, gipszkarton-szerelő, hegesztő, kőműves, szépségápoló, villanyszerelő, víz-, gáz- és fűtésszerelő, webfejlesztő szakmákban egyénileg indultak, mechatronika versenyen két fős csapat vett részt.
 

Legyen szakmai támogatója a jövő Európa-bajnokának, csatlakozzon a SkillsHungary programhoz!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara felhívást tesz közzé gazdálkodó szervezetek, társadalmi szervezetek, oktatási- és képzőintézmények számára a EuroSkills Budapest 2018 Európa-bajnokságon induló fiatal magyar szakemberek szakmai támogatására, a versenyzők felkészítésére és kiválasztására.

A szakmai támogatói pályázatok beérkezésének határideje: 2017. december 15.

Teljes cikk: http://www.zmkik.hu/hu/zala-megyei-kereskedelmi-es-iparkamara/cikkek/szakmai-tamogatoi-felhivas-az-euroskills-budapest-2018-versenyzoinek-tamogatasara-102978