Díjazzák erőfeszítéseit! Építse munkáltatói márkáját!

Az elmúlt években a zalaegerszegi munkáltatók már számos szakmai elismerést szereztek. Ismerje meg az aktuális pályázati lehetőségeket, mutassa meg Ön is, mit tesz a cége a jobb munkahelyekért!

Az aktuális munkaerő-piaci helyzetben a vállalkozásoknak nincs könnyű dolga. Hiány van a szakemberekből, folytonos intézkedéseket kell tenniük a munkavállalók megtartásáért, elkötelezettségük növeléséért, új munkavállalók megszerzéséért.

Mindezek miatt is nagyon fontos, hogy a munkavállalók miként látják a munkaadókat, milyen értékeket képvisel egy vállalat. Ezt hivatottak megmutatni a különböző szakmai díjak, melyek elnyerésével a vállalatok

• jelentősen hozzájárulhatnak munkáltatói márkájuk építéséhez,
a toborzás eredményességének javulásához,
a munkavállalók elégedettségének növekedéséhez,
a fluktuáció csökkentéséhez,
• összességében hatékonyságuk és eredményességük növeléséhez.

Ismerje meg az aktuális pályázati lehetőségeket, mutassa meg Ön is, mit tesz a cége a jobb munkahelyekért!

AON- Legjobb munkahelyek

A Legjobb Munkahely cím a vállalat dolgozóinak véleményét tükrözi, az alábbi területekre fókuszálva:
→ Hatékony vezetés
→ Teljesítményközpontú kultúra
→ Vonzó munkáltatói márka
→Magas dolgozói elkötelezettség
Pályázni az év bármelyik szakaszában lehet.
További információ: http://legjobbmunkahely.hu/aon-best-employers/

K&H családi vállalatok kiválósági díj 2019

A K&H díjat hirdet a magyarországi családi tulajdonban lévő vállalkozások számára azzal a céllal, hogy támogassa és elismerje azok hozzájárulását a magyar gazdasághoz és elkötelezettségét a társadalom iránt. A díjra azok a Magyarországon bejegyzett cégek jelentkezhetnek,

• amelyek éves árbevétele meghaladja a 300 millió forintot, és
• a vállalat legalább 51% -a magánszemély(ek) tulajdonában van, és
• a vállalat legalább 25%-a egy család tulajdonában van, és a családnak legalább az egyik tagja aktívan a vállalat vezetésében dolgozik, vagy részt vesz a stratégiai döntések meghozatalában.

Kategóriák:

♦ Sikeres hosszú távú stratégia
♦ Családi értékek a vállalatvezetés részeként és a generációváltás sikeres kezelése
♦ Elkötelezettség a társadalom iránt, felelősségvállalás a szűkebb vagy tágabb közösségért, a társadalomért
♦ Innováció

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. október 27.

További információ: https://www.kh.hu/kivalosagi-dij

Vállalható vállalkozás cím– önellenőrző teszt

Kiíró: Bridge Budapest, a CEU Business School ,Transparency International Magyarország
Pályázat célja: a vállalkozóknak a kitöltés során legyen lehetőségük végiggondolni, mire érdemes odafigyelni, hol tartanak az átláthatóság, a tudatosság, a felelős üzleti magatartás terén. Ha a teszt kitöltése legalább 80%-os, a vállalkozás büszkén viselheti a Vállalható Vállalkozás címet.

Legyen az Önöké az első zalaegerszegi vállalható vállalkozás! Ha megkapta a címet, értesítsen minket, hogy honlapunkon is közzétehessük!
További információ:
 http://www.vallalhatovallalkozas.hu/

Egészséges és biztonságos munkahelyek – kezdeményezések, melyekhez lehet csatlakozni

Ha Ön olyan munkáltató, aki odafigyel munkatársai egészségére és a biztonságos munkakörnyezetre, akkor az alábbi felhívások érdekesek lehetnek az Ön számára. A csatlakozók, amennyiben egyetértenek a felhívásban foglaltakkal, használhatják az adott program logóját, mellyel vonzóbbá válhatnak jelenlegi és leendő munkavállalóik számára. 

A Zala Megyei Kormányhivatal  meghirdette a "szűrésbarát munkahely" programot , a Nemzetgazdasági Minisztérium a „Partnerség a foglalkoztatás biztonságáért” elnevezésű együttműködéshez várja a felelős foglalkoztatók jelentkezését. A programok részleteiről, a csatlakozás feltételeiről a kapcsolt anyagok között talál bővebb információt.

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata minden évben elismeri azoknak a személyeknek, szervezeteknek és közösségeknek a munkáját, akik tevékenységükkel hozzájárultak Zalaegerszeg város fejlődéséhez, jó hírének növeléséhez. Ennek megfelelően a Közgyűlés többek között az alábbi elismerési formákról rendelkezett: "Zalaegerszeg Innovációs Díj”; „Kultúra mecénása díj”; „Sport mecénása díj". A díjazottakról eddig is és ezt követően is folyamatosan hírt adunk, a kapcsolat anyagok között róluk is olvashat.

Családbarát Hely Tanúsító Védjegy

A Védjegy olyan minősítési lehetőség a pályázó munkahelyek és szolgáltató helyek számára, amelynek elnyerésével a tanúsítvány birtokosa hiteles minőségi értékelést kap a családbarát működésről. A védjegy elnyerésével a pályázó pozitív értelemben megkülönböztetheti magát versenytársaitól, valamint előnyt szerezhet a minőségi munkavállalókért folytatott küzdelemben.

Pályázhatnak a mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok; állami költségvetési szervek; civil szervezetek és egyházi jogi személyek.

Pályázni jelenleg a Bronz fokozatra lehet.  A bronz fokozatú minősítésre épülő Ezüst- és Arany fokozat birtokosai a későbbiekben működésüket segítő kedvezményekben (pl. járulékkedvezmények...stb.) is részesülhetnek.

A pályázat benyújtása mindössze néhány percet vesz igénybe a http://csalad.hu/csaladbarathely/ oldalon!  (a Hol/kitől hallott rólunk? -  kérdésnél válassza ki a CSAKPont-ot.)

 

Cikkünk folyamatosan frissül, érdemes időnként visszatérni az oldalra!