Legjobb Munkahely lett a WHC - immár harmadszor

2017-ben stratégiai célként fogalmazták meg, hogy a Legjobb Munkahelyek közé kerülnek és sikerült. A 2018., a 2019. és a 2020. évi kutatás eredményeként is elismerésben részesültek.

A Kincentric (korábban Aon Magyarország Kft.) 20 éve kérdezi meg a dolgozók véleményét arról, hogyan érzik magukat a munkahelyükön, majd ez alapján adja át a Legjobb Munkahelyeknek járó díjat.  A Kincentric Legjobb Munkahelyek Programhoz kapcsolódó globális kutatásában itthon 130.000 munkavállalót vont be. Az eredmények azt mutatják, hogy tavaly világszerte nőtt a munkavállalók munkahelyi elkötelezettsége, míg itthon megállt a négy éve tartó csökkenő tendencia. A vírushelyzet miatti bizonytalanabb gazdasági helyzetben tehát felértékelődik a biztonság a munkavállalók számára.

„Ha a munkavállalói elkötelezettség növekszik, az egy vállalat üzleti eredményeire is nagyon pozitív hatással van. A WHC számára elsőrendű szempont a támogató legkör és cégkultúra kialakítása. Arra törekszünk, hogy munkatársaink a legjobbat tudják kihozni magukból, ki tudjanak teljesedni. Ehhez minden lehetőséget meg is adunk, hiszünk a tehetséggondozásban, hiszen közösen fejlődve tudjuk a lehető legjobb eredményeket elérni. Sokat jelent nekünk, hogy sorozatban harmadik alkalommal sikerült elnyernünk a Kincentric Legjobb Munkahelyek Díjat, ami kiváló visszajelzés arról, hogy jó úton járunk” – fogalmazott Berta Péter, a WHC Csoport ügyvezetője

A WHC az elmúlt években folyamatosan fejlesztette a szolgáltatásait, ennek köszönhetően nemcsak az árbevételük nőtt tízszeresére, hanem a munkatársaik száma is. 

Kollégáik szerint munkahelyük egy nagyvállalat családias hangulattal, s bár a dinamikus fejlődésnek köszönhetően egyre többen vannak, ők mégis összetartóak tudnak maradni. Hiába a több vidéki iroda, megtanulták, hogyan tudják segíteni egymást távolságtól, vagy attól függetlenül, hogy új kolléga, vagy több éve itt dolgozó munkatársról van szó. Közvetlenek, tegeződnek, a felsővezetők ajtaja mindig nyitva áll, a munkatársak ötleteikkel és nehézségeikkel is bátran fordulhatnak hozzájuk. A rugalmas munkaidő mellett pedig a családosok is képesek összeegyeztetni a munkát és a magánéletet. Lehetőségük van képzésekre, tanfolyamokra járni, kipróbálhatják magunkat a cégen belül más-más pozícióban, és a közös célok mellett egyéni célok megfogalmazására is ösztönözik őket, melyek elérésében támogatást is kapnak.

A 2020-as év új kihívások elé állította a vállalatokat. Ám azok a szervezetek, melyek korábban is odafigyeltek munkavállalóikra, könnyebb helyzetben voltak a munkavállalói elégedettség növelését tekintve. A dolgozók véleménye alapján így került az WCH újra a díjazottak közé az 50-250 főt foglalkoztató munkáltatók kategóriájában.

A munkavállalóikkal való törődést azt is mutatja, hogy a járványügyi helyzet alatt a dolgozók ügyintézését megkönnyítendő, honlapjukon létrehoztak egy felületet, ahonnan a munkavállalók letölthetik, illetve visszatölthetik a munkaviszonnyal összefüggő dokumentumokat (bankszámla bejelentő, fizetés nélküli szabadság igénylés, gyermek utáni pótszabadság igénylő, családi adókedvezmény nyilatkozat stb.), így nem szükséges azokat személyesen benyújtaniuk

Az 1990-ben alapított WHC Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú HR és gazdasági tanácsadó cége. A cég két fő profilja a HR tanácsadás (munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, vezetői tanácsadás, diákmunka) és a gazdasági tanácsadás (könyvelés, bérszámfejtés, pénzügyi erőforrás biztosítás).

Aktuális állásajánlataikat IDE kattintva tekintheti meg.