Új Karrier Magyarországon Európai Online Állásbörze 2019

Az itthon és a külföldön élő magyar álláskeresők és a hazai munkáltatói kör találkozását elősegítve az EURES Magyarország hálózat 2019. november 20-án 10.00 és 16.00 óra között ismét várja online állásbörzéjére mind a Magyarországon működő cégeket, mind a magyarországi munkaerőpiac nyújtotta lehetőségekre nyitott álláskeresőket.

Mi az online állásbörze?

Az online állásbörze a hagyományos, csarnokban és kiállítói standokkal működő álláskeresői és toborzási rendezvényektől eltérően olyan online esemény, amely  internetes felületen zajlik, ezért utazást, várakozást vagy költségeket egyáltalán nem igényel. Földrajzilag bárhol, bármelyik országban is tartózkodik az álláskereső (látogató) vagy a munkaadó (kiállító), az eseményen könnyen kapcsolatba tudnak lépni egymással.

Kiknek szól és mit kínál az esemény?

ÁLLÁSKERESŐKNEK:

  • minőségi betölthető pozíciók képzett, munkatapasztalattal rendelkező magyar és uniós álláskereső és munkavállaló szakembereknek és idegen nyelveket beszélő pályakezdő fiataloknak

  • ismerkedés a magyarországi vállalatokkal, online felvételi interjúk és kapcsolatépítés

MUNKÁLTATÓKNAK:

  • cégbemutatkozás, munkáltatói márka, szabad pozíciók és karrierlehetőségek népszerűsítése

  • képzett és tapasztalt, nyelveket beszélő magyar és uniós munkavállalók egyszerű elérése és kiválasztása itthon és külföldön

  • kapcsolatépítés a potenciális jelöltekkel, előválogatás és interjúztatás

Az EURES az online esemény alatt tanácsadást és tájékoztatást nyújt mind az álláskeresőknek, mind a munkaadóknak a hazai és európai munkaerőpiacról, az uniós foglalkoztatási és munkaerő-felvételi lehetőségekről, a tagállamok élet- és munkakörülményeiről, az EURES-hálózatról és szolgáltatásairól, valamint azokról a hasznos gyakorlati tudnivalókról, amelyek elősegítik a foglalkoztatást és a mielőbbi sikeres elhelyezkedés.

 

Regisztráció IDE kattintva

Hasznos tudnivalók: https://eures.munka.hu/Lapok/eures_aktualis/eures_aktualis_ujkarrier.aspx