Jótett helyben - vállalkozások jótékony kezdeményezései

Az év folyamán a zalaegerszegi vállalkozások már számos alkalommal adták tanúbizonyságát a felelős működésnek: felelősen a munkatársakért, a természeti környezetünkért, a helyi közösségért.

 

Az ünnepek közeledtével, Advent időszakában a segítő szándék megsokszorozódik. Ilyenkor nem csak a magánemberek, de a vállalkozások is jó ügyek mellé állnak: mindenki azzal segít, amivel tud.  És valamivel mindenki tud.

A „lámpagyáros” fényt ad a város karácsonyfájához, az étterem meleg ételt oszt, vagy Mikulás udvarrá varázsolja a kerthelyiséget, ahol az IGAZI Mikulás várja a város valamennyi óvodását. A cipőbolt csatlakozik a cipősdoboz akcióhoz, a kamionos cég a MikulásGyár központjába ajándékcsomagokat szállít, de van, aki könyvgyűjtő akciót támogat. A felelős vezető azt sem felejti el, hogy az alkalmazottakat is család várja haza, és ha megteheti, miért ne ajándékozna munkaidő kedvezményt az ünnepekre (vagy esetleg a karácsonyi készülődésre)? Mert a munkatársak legalább olyan fontosak számára, mint a vevők és az ügyfelek! Sőt! Hiszen a sikerhez mindkettő elégedettsége elengedhetetlen!

Az Önök vállalkozása kinek az ünnepét teszi szebbé?  Ön mit tesz a céges karácsonyfa alá?

Ha nincs ötlete, kövesse a paktum Facebook oldalát! Ha az ötletet megvalósítás is követi, írja meg nekünk az iroda@paktumportal.hu címre, vagy Messengeren, hogy hírt adhassunk róla!

Kezdeményezések, melyekről már beszámoltunk Facebook oldalunkon:

CCC Shoes & Bags: a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz akcióját segítik.

Romano Étterem és Pizzéria: ingyenes ételosztást tartanak 2018.12. 23-án 11. 00 órától rászoruló családoknak.

JYSK Magyarország: 2018. december 24-én áruházaik zárva lesznek, mert a munkatársak is fontosak.

Eckerle Magyarország: a vállalat telephelyei – köztük, paktumpartnerünk az Eckerle Automotive Zala Kft. is - csatlakoztak a Libri könyvgyűjtő akciójához, melynek során használt könyvekkel rászoruló, hátrányos helyzetű vagy beteg gyerekek számára varázsolják szebbé a karácsonyi ünnepet.

Tungsram Operation Kft.: fényeket adnak a karácsonyhoz, Zalaegerszegen a város karácsonyfájának fénydíszeit nekik köszönhetjük.

Kaposi International Transport: csatlakoztak az országos MikulásGyár adománygyűjtő programjához, melynek keretében ajándékokat gyűjtenek rászoruló családoknak, gyermekeknek, majd az összegyűjtött ajándékokat felszállítják Budapestre.

Belga Étterem és Söröző: a Belga Mikulás Udvar idén is várja a város kis óvodásait december 4-7-ig minden nap 16:30-tól 21:00-ig, ahol a Belga Mikulás ajándékcsomaggal teszi emlékezetessé a nagy találkozást. December 6-i bevételüket jótékony célra fordítják.

Cutler Fitness Zalaegerszeg: több száz tábla csokit gyűjtöttek a csácsi és a landorhegyi gyermekotthon részére.

A sort folytatjuk!